Fanii sunt furioși din cauza unui reporter care îi spune cuvântul „F” lui Johnny din NCT la „Gala Met 2022”

news-thumbnail

Un reporter l-a jignit pe Johnny din NCT care defila pe covorul roșu al prestigioasei Gale Metropolitan din SUA.

După cum s-a raportat anterior, pe 2 mai (ora locală), Johnny de la NCT a participat la „Met Gala” de anul acesta, în care a furat lumina reflectoarelor cu look-ul său la modă afișat cu lejeritate. Fanii au fost cu toții încântați să-l vadă pe Johnny la prestigiosul eveniment anual, devenind al 5-lea idol masculin K-pop din istorie invitat. Din păcate, un clip cu un reporter (sau paparazzi) înjurându-l pe Johnny a distrus starea de spirit.

Reporterul l-a strigat mai întâi pe Johnny, care mergea pe covorul roșu, pentru a-i privi camera foto. Cu toate acestea, Johnny nu i-a răspuns și reporterul a înnebunit. El a spus: „Nu înțelege niciun cuvânt din ceea ce spun. F*ck”.

Filmarea s-a răspândite rapid pe internet și au atras atenția fanilor NCTzens care și-au exprimat furia și dezamăgirea față de reporter pentru că a folosit cuvântul „F” și pe care îl acuză că ar fi fost rasist față de Johnny.

Ce părere aveți?

Sursa

Un gând despre „Fanii sunt furioși din cauza unui reporter care îi spune cuvântul „F” lui Johnny din NCT la „Gala Met 2022”

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s