“Sh**ting Stars” indică tensiuni între Kim Young Dae și Lee Jung Shin din CNBLUE + spoilere

“Sh**ting Stars” Previews Rising Tension Between Kim Young Dae And CNBLUE’s Lee Jung Shin

Personaje lui Kim Young Dae și Lee Jung Shin din CNBLUE se îndreaptă către rivalitate înK-Drama “Sh**ting Stars” ?

Drama tvN este despre oamenii care lucrează în culise în industria divertismentului, reparând problemele create de vedete. Drama descrie povestea realistă a oamenilor care stau în spatele celebrităților și suferă, transpiră și plâng pentru a le face să strălucească ca stelele pe cer.

Comedia romantică îi are în rolurile principale pe Lee Sung Kyung în rolul lui Oh Han Byul, șefa echipei de relații publice a unei agenții de divertisment, și pe Kim Young Dae în rolul starului impecabil Gong Tae Sung. Lee Jung Shin îl interpretează pe Do Soo Hyuk, un consilier juridic al Star Force Entertainment, un tip bogat și chipeș.

Anterior, în „Sh**ting Stars”, Do Soo Hyuk a început să-și arate interesul pentru Oh Han Byul. El a întrebat-o direct despre zvonurile că ea și Gong Tae Sung se întâlnesc, iar ea i-a răspuns vehement că nu se întâlnește cu el. Episodul s-a încheiat cu cei doi care se privesc dulce în ochi, în timp ce Gong Tae Sung îi urmărea de departe cu neîncredere.

Fotografiile recent lansate sugerează că triunghiul lor amoros abia începe. Do Soo Hyuk și Oh Han Byul împart o conversație amicală pe holul Star Force Entertainment, când Gong Tae Sung îi întrerupe în mod neașteptat. El se apropie de Oh Han Byul de parcă ar vrea să arate relația lor cu Do Soo Hyuk, creând tensiune. Ochii lui Gong Tae Sung practic țipă „stai departe de ea”, dar Do Soo Hyuk se uită direct la el fără intenția de a se da înapoi. În plus, Oh Han Byul pare tulburată de războiul lor tăcut, crescând anticiparea pentru episodul următor, ce va fi difuzat pe 6 mai.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s