După două pauze de la activități, Jiyoon anunță că părăsește trupa Weeekly pentru a se concentra pe tratament

Pe 1 iunie, IST Entertainment a anunțat fanii că Jiyoon a plecat din trupa Weeekly.

În trecut, Jiyoon a luat o pauză în august 2021, din cauza simptomelor de anxietate. După ce s-a alăturat activităților în decembrie, Jiyoon a luat iar o pauză în luna martie a acestui an, după ce anxietatea ei a revenit.

Acum, după trei luni, IST Entertainment a venit cu știrile că Jiyoon a plecat din Weeekly ca să se poate concentra pe tratament și însănătoșire. De acum înainte, Weeekly va promova cu șase membre: Soojin, Soeun, Monday, Jihan, Jaehee și Zoa.

Image

„Bună ziua. Aici e IST Entertainment.

Dorim să spunem să suntem sincer recunoscători tuturor fanilor Daileee pentru susținerea imensă pe care o oferiți trupei Weeekly, și, cu inima grea, venim cu o știre bruscă.

După mai multe simptome de anxietate în timpul promoțiilor, Shin Jiyoon din Weeekly a luat două pauze, în timpul verii anul trecut și în primăvara acestui an pentru a se concentra pe recuperare.

Așa cum sănătatea artistului nostru este prioritatea de bază, Jiyoon, familia ei, experții în medicină și IST Entertainment au discutat îndelungat posibilitatea ca ea să revină la activități. Însă, am ajuns la decizia că Jiyoon are nevoie de un spațiu unde ea se va putea concentra pe sănătatea mintală și că ea trebuie să continue tratamentul.

Așadar, pe 1 iunie 2022, Jiyoon va înceta oficial activitățile ei ca membră Weeekly, iar Weeekly va continua ca un grup din șase membre.

Ne cerem scuze pentru îngrijorările cauzate și cerem susținere pentru Jiyoon, ca ea să-și poată recăpăta energia luminoasă și drăguță. Sperăm că veți continua să susțineți și celelalte membre care vor lucra din greu să umple spațiul de „miercuri”, pe care ea l-a golit.

Vă mulțumim.”

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s