NCT Dream anulează concertul din Seul după ce Mark și Renjun se îmbolnăvesc de COVID-19

NCT DREAM

Concertul mult-așteptat de trei zile a grupului NCT Dream, pentru care toate biletele au fost vândute, a fost anulat.

În seara de 27 iulie, SM Entertainment a anunțat că concertul din Seul a grupului NCT Dream a fost anulat, după ce doi membri s-au îmbolnăvit cu COVID-19. NCT Dream trebuia să țină concertul „THE DREAM SHOW 2: IN A DREAM” la Domul Gocheok Sky pe 29, 30 și 31 iulie.

NCT DREAM

Inițial, după ce Mark a fost confirmat pozitiv pentru boală, se luase decizia de a ține concertul fără el, însă totul s-a anulat după ce și Renjun s-a îmbolnăvit. Mai jos este declarația de la SM Ent.

„Bună ziua.

Azi (27 iulie) Renjun din NCT a fost confirmat pozitiv pentru COVID-19.

Renjun a observat câteva simptome și o schimbare în starea lui de sănătate, de aceea el a folosit un kit de testare, iar rezultatul lui a fost pozitiv. După aceea, el s-a testat imediat prin PCR, unde a fost diagnosticat cu COVID-19. Renjun a primit trei doze de vaccin, iar după diagnostic el a încetat imediat activitățile programate și urmează tratament, acasă, autoizolându-se, urmând regulile impuse de autoritățile de control a bolii.

Ca rezultat, vă informăm că al doilea concert solo al trupei NCT Dream „THE DREAM SHOW 2: IN A DREAM”, care a fost decis pentru 29, 30 și 31 iulie, a fost anulat. Chiar dacă idolii și personalul au muncit din greu pentru pregătirea concertului, din păcate am ajuns la decizia că, în această situație, nu vom reuși să ne ridicăm la așteptările fanilor, deci cerem înțelegere. Toate biletele procurate vor fi rambursate, iar mai târziu vă vom informa cum prin platforma de bilete.

Agenția va continua să urmeze strict recomandările autorităților de sănătate, și vom considera siguranța și sănătatea artiștilor noștri ca prioritatea noastră de bază, și îi vom ajuta să se însănătoșească pe deplin.

Vă mulțumim.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s