Programul stabilit de Blockberry Creative pentru Chuu atrage critici

LOONA Chuu's Fansite Speaks Up About Blockberry Creative's Alleged Mistreatment | PINKVILLA

Compania Blockberry Creative este implicată într-o neînțelegere cu Chuu din LOONA.

În acest an, Blockberry Creative a primit multe cu comentarii negative, ca urmare a tratamentului incorect față de o membră a trupei LOONA, anume Chuu. În martie 2022, Chuu ar fi cerut să-și suspende contractul exclusiv. La rândul său, Blockberry Creative a solicitat drepturile de marcă înregistrată pentru „Chuu din LOONA” și „Chuu”.

În iunie, compania a anunțat că Chuu nu va participa la primul turneu mondial al trupei, „LOONATHEWORLD”. Tot în luna iunie, zvonurile despre cum artista ar părăsi compania actuală  au continuat să se răspândească. Conform rețelelor sociale, idolul plănuiește să semneze un contract cu BY4M Studio. Compania Blockberry Creative este suspicioasă și pentru că a tratat-o pe Chuu incorect de mai multe ori, inclusiv pentru că artista nu a primit un manager în timpul activităților sale individuale.

Mai târziu, un videoclip cu Chuu în care reacționa la turneul mondial al trupei a devenit viral, stârnind fanii să o încurajeze pe artistă să părăsească compania. Ca răspuns al tratamentului incorect, Blockberry Creative a respins zvonurile și a anunțat că va lua măsuri legale.

sursa: kpopstarz

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s