Lee Se Young e hotărâtă să fie o chiriașă dificilă pentru Lee Seung Gi în noul teaser

Watch: Lee Se Young Is Determined To Become A Lousy Tenant To Landlord Lee Seung Gi In Teaser For Upcoming Rom-Com

K-Drama “The Law Cafe” arată cum personajul interpretat de Lee Se Young îi face zile fripte prietenului ei, Lee Seung Gi, care este și proprietarul cafenelei pe care o închiriază aceasta.

Bazat pe romanul web de succes cu același nume, „The Law Cafe” este o comedie romantică despre Kim Jung Ho (Lee Seung Gi), un fost procuror de geniu, devenit proprietar libertin, și Kim Yu Ri (Lee Se Young). avocata excentrică care devine noul lui chiriaș când deschide o „cafenea de drept” în clădirea lui.

Noul teaser amuzant folosește un format de interviu pentru a obține detalii despre relația dintre Kim Jung Ho și Kim Yu Ri. După ce s-au întâlnit prima dată în liceu, și-au continuat prietenia pe tot parcursul colegiului și s-au reîntâlnit ca adulți, iar ambele personaje își împărtășesc gândurile personale despre dragostea lor neîmplinită de 17 ani.

Clipul începe în zilele lor de liceu cu Kim Yu Ri alergând entuziasmată la Kim Jung Ho. În interviul său, Kim Jung Ho afirmă serios: „A trecut atât de mult încât nu știu când a început”. Kim Yu Ri adaugă: „Nu există nicio modalitate de a ști când a început totul”.

Bazat pe romanul web de succes cu același nume, „The Law Cafe” este o comedie romantică despre Kim Jung Ho (Lee Seung Gi), un fost procuror de geniu, devenit proprietar libertin, și Kim Yu Ri (Lee Se Young). avocatul excentric care devine noul lui chiriaș când deschide o „cafenea de drept” în clădirea lui.

Noul teaser amuzant folosește un format de interviu pentru a obține detalii aprofundate despre relația dintre Kim Jung Ho și Kim Yu Ri. După ce s-au întâlnit prima dată în liceu, și-au continuat prietenia pe tot parcursul colegiului și s-au reunit ca adulți, ambele personaje își împărtășesc gândurile personale despre dragostea lor unilaterală de 17 ani.

Clipul începe în zilele lor de liceu cu Kim Yu Ri alergând entuziasmată la Kim Jung Ho. În interviul său, Kim Jung Ho afirmă serios: „A trecut atât de mult încât nu știu când a început”. Kim Yu Ri adaugă: „Nu există nicio modalitate de a ști când a început totul”.

Dar imediat după, Kim Yu Ri încrucișează brațele în timp întreabă: „Mi-a plăcut de el?” înainte de a izbucni în râs. În mod similar, Kim Jung Ho se uită cu neîncredere la Kim Yu Ri și spune râzând mare: „Eu?”

Contrastând cu zilele lor drăguțe și iubitoare de școală, Kim Yu Ri și Kim Jung Ho sunt oameni complet diferiți atunci când se reîntâlnesc în calitate de chiriaș și proprietar. Având în vedere cât de familiari sunt unul cu celălalt, cei doi simplu au un început dificil. Kim Jung Ho strigă furios: „Ieși chiar acum!” Kim Yu Ri răspunde la fel de enervată: „Este suficient! Suficient!”

Bătălia lor tensiun suplimentară atunci când Kim Yu Ri îi trimite lui Kim Jung Ho un document oficial pentru închiriere. Ea explică: „Dacă chiar trebuie să mă dai afară, atunci o să complic lucrurile. O să fiu deranjantă.” Kim Yu Ri își pune imediat planul în acțiune în timp ce își găsește drumul în casa lui Kim Jung Ho în timp ce era beată, făcându-l să comenteze: „Devine și mai egoistă pe măsură ce trece timpul !”

Cu toate acestea, cei doi își amintesc de trecutul lor atunci când se reîntâlnesc într-o zi de primăvară într-un loc familiar sub un cireș înflorit. Întrebată ce fel de relație are cu Kim Jung Ho, Kim Yu Ri împărtășește dulce: „Când suntem împreună, viața mea pare vie și, indiferent ce fac, mă simt sigură”.

 “The Law Cafe” are premiera pe 5 septembrie.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s