Minhyun vorbește despre rolul lui din “Alchemy Of Souls” Partea 1

Hwang Minhyun Shares His Opinion On The Ending Of “Alchemy Of Souls” Part 1, What He Learned From The Drama, And More

Minhyun din NU’EST a avut un rol remarcabil în K-Drama hit “Alchemy Of Souls”.

Scrisă de celebrul duo de scenariști cunoscut sub numele de Hong Sisters, “Alchemy of Souls” de la tvN este o dramă romantică fantastică, plasată în țara fictivă Daeho și spune povestea unor personaje ale căror destine se alterează din cauza magiei care mută sufletele oamenilor dintr-un corp în altul.

În dramă, Hwang Minhyun s-a transformat în perfectul Seo Youl, care este frumos, inteligent și amabil. Privind înapoi la proiect, Hwang Minhyun a spus că a juca în dramă a fost o onoare și o experiență de neuitat și lea mulțumit telespectatorilor și echipei dramei.

Întrebat la  ce s-a concentrat cel mai mult în timp ce se pregătea pentru rolul său, Hwang Minhyun a comentat: „Seo Youl este întotdeauna rațional și acționează după ce a privit în mod obiectiv circumstanțele. Cu toate acestea, după ce i-am cunoscut pe Nak Soo [Go Yoon Jung] și Mu Deok [Jung So Min], dragostea îl face să se îngrijoreze și să intre în conflict cu privire la disciplina și convingerile pe care le are și am încercat să exprim acele aspecte într-un mod în care aș putea să atrag spectatorii .”

Deși Mu Deok este capabilă să păcălească majoritatea oamenilor cu privire la adevărata ei identitate, Seo Youl observă devreme că aceasta este Nak Soo. În ciuda a ceea ce știe, Seo Youl alege să protejeze fericirea lui Mu Deok. În ceea ce privește ceea ce ar face în aceeași situație, Minhyun a răspuns: „Din moment ce cred că fericirea persoanei care îmi place este propria mea fericire, aș sprijini dragostea ei cu Jang Wook [Lee Jae Wook] și aș deveni un susținător de încredere care protejează ea din margine.”

Minhyun și-a împărtășit gândurile despre sfârșitul părții 1, spunând: „Deși concluzia tragică a fost tristă, cred că finalul deschis este un sfârșit care te face să anticipezi ce urmează. De asemenea, vă rugăm să așteptați cu nerăbdare și să acordați multă atenție părții 2 din „Alchemy of Souls: Light and Shadow”.

Reflectând la creșterea sa din dramă, Minhyun a împărtășit: „Plăcerea mea de a juca a crescut foarte mult în timpul filmării „Alchemy of Souls”. Am învățat multe urmărind actorii cu care am lucrat și am descoperit la ce mă pricep și ce îmi lipsește, așa că știu exact ce trebuie să îmbunătățesc pentru a merge mai departe în viitor.”

În cele din urmă, Minhyun le-a spus telespectatorilor: „Vă mulțumesc pentru că ați iubit și susținut „Alchemy of Souls”. Mulțumită dragostei atâtor oameni, cred că și acesta va deveni un proiect de neuitat pentru mine. Sper că toți ceilalți vă veți aminti de această dramă ca pe una pe care nu o veți uita niciodată. De asemenea, acesta nu este sfârșitul pentru „Alchemy of Souls”, așa că vă rugăm să așteptați cu nerăbdare viitorul.”

Partea a doua a serialului va fi difuzată în luna decembrie.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s