MONSTA X a vândut biletele pentru 3 zile de concerte la Seul în câteva ore

news-thumbnail

Trei zile de concerte vândute în câteva ore! MONSTA X își arată din nou puterea! Trupa s-a descurcat incredibil și la turneul din SUA, iar acum prevânzările concertelor de la Seul nu au avut destule bilete pentru cumpărători!

Pe 29 august, a avut loc prevânzarea biletelor pentru membrii clubului de fani ai MONSTA X pentru concertul „2022 MONSTA X <NO LIMIT> TOUR in SEOUL” la ora 20:00 (ora Coreei). 

În ciuda faptului că aceasta era doar o pre-vânzare a biletelor doar pentru cei care sunt membri ai fanclubului MONSTA X, toate biletele pentru concertul de 3 zile s-au epuizat, înainte de presupusa sa vânzare generală de  pe 31 august.

Acest lucru a dovedit popularitatea uriașă a lui MONSTA X și mai mult pentru că concertul a fost anunțat foarte târziu: anunțul concertului a fost făcut pe 12 august, pre-vânzarea a început pe 29 august, vânzare generală pe 31 august și apoi imediat 2 zile mai târziu, va avea loc primul concert, pe 2 septembrie. 

Această performanță de la Seul atrage în mod deosebit atenția, deoarece este primul concert de la MONSTA X în Seul după trei ani, după ce trupa a făcut turneu în nouă orașe din SUA pentru „2022 MONSTA X NO LIMIT US TOUR”, unde, de asemenea, băieții au încasat milioane de dolari, atrăgând atenția celor de la Rolling Stone și Billboard, cei mai mari critici muzicali din SUA.

Concertul (defapt, concertele!) de la Seul este așteptat cu mare interes, deoarece Starship Entertainment a anunțat că a pregătit o scenă specială creată exclusiv pentru acest moment.

„2022 MONSTA X <NO LIMIT> TOUR in SEOUL” va avea loc la Olympic Park SK Handball Gymnasium, din 2 în 4 septembrie.

Mulți fani au rămas însă cu un gust amar, pentru că nu au mai găsit bilete la concertul idolilor. Se spune că au fost 10 solicitanți pentru un singur bilet. Poate data viitoare vor avea mai mult noroc!

 

Sursa: gstarlive

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s