Fanii cer amânarea turneului mondial „LOONATHEWORLD”

2022 LOONA "LOONATHEWORLD" 1st World Tour: Cities And Ticket Details - Kpopmap

Fanii trupei LOONA cer amânarea primului turneu mondial al trupei!

De la începutul lunii august, grupul LOONA a călătorit până în America pentru a ține concerte în America de Nord și America de Sud. Aceasta a avut destinații precum Los Angeles, Chicago, Washington D.C., New York, Atlanta, Dallas, Mexico City și altele.

Iar, în luna septembrie, LOONA ajunge în Europa. Începând cu data de 6 septembrie (data locală), trupa ține concerte în Europa. Prima destinație este Polonia și va fi urmată apoi de Olanda, Germania, Franța și Anglia.

LOONA

Cu toate acestea, în timp ce LOONA continuă turneul, fanii trupei cer agenției Blockberry Creative amânarea concertelor rămase. Compania a anunțat că membrele trupei, Choerry și Haseul, nu vor mai participa la concerte din cauza problemelor de sănătate, respectiv accidentarea la umăr. De asemenea, Chuu a fost complet absentă de la turneu din cauza problemelor în legătură cu programul. Astfel, doar 9 din 12 membre vor putea termina turneul „LOONATHEWORLD”.

LOONA's 'LOONATHEWORLD' World Tour schedule

Dar acum, deoarece și Choerry și Haseul vor fi absente de la turneul european, fanii își exprimă încă o dată îngrijorarea pentru sănătatea membrelor. De altfel, fanii au început să-și exprime îngrijorările încă din luna august, din cauza programului încărcat. Pe lângă cele 14 opriri într-o perioadă de 28 de zile în America, fetele au trebuit să participe și la alte activități, precum concertul KCON în Los Angeles.

Ce părere aveți?

sursa: kpopstarz

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s