Lee Da Hee și Siwon din Super Junior, confirmați pentru rolurile principale într-o nouă comedie romantică

news-thumbnail

Doi vizuali prin excelență, Lee Da Hee și Siwon din Super Junior vor juca împreună pe micile ecrane, într-o nouă comedie romantică. Aflați mai jos detalii suplimentare.
Cei doi sunt confirmați ca actori principali în  viitoarea dramă de miercuri-joi a ENA, „Love That will Freeze to Death”, o comedie-dramă romantică care prezintă dragostea reală dulce și sărată a doi bărbați și femei de 30 de ani care sunt cei mai buni prieteni de 20 de ani.

Lee Dahee va juca rolul lui Goo Yeoreum. Personajul ei este un regizorul (PD) unui reality show de întâlniri care a fost PD timp de 10 ani și se confruntă în prezent cu o criză, deoarece orice show pe care îl conduce este întrerupt. Ea începe să lucreze la reality show-ul nebun de întâlniri intitulat „Kingdom of Love”.

Siwon de la Super Junior îl joacă pe Park Jaehoon, tipul aproape șomer din cartier care locuiește la diferite etaje ale aceleiași case cu personajul lui Lee Da Hee și acceptă să joace în „Kingdom of Love” pentru ca să o ajute pe aceasta.

Echipa de producție a spus: „Lee Da Hee și Choi Siwon, care au abilități de actorie de încredere și imagini excelente, prezintă un joc remarcabilă și pasionat, transformându-se în Goo Yeoreum și Park Jaehoon. Vă rugăm să așteptați cu nerăbdare noua dramă romantică care va începe în această toamnă a anului 2022”.

„Love That will Freeze to Death” va avea premiera în octombrie, după încheierea actualei drame  „Good Job”.

Ce părere aveți de acest nou cuplu de pe micile ecrane?  Se potrivesc cei doi?

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s