Hyeri și Lee Jun Young atrag publicul lăudându-se cu chimia lor din K-drama „May I Help You”

Hyeri invită spectatorii să urmărească cu interes evoluția relației amoroase dintre personajele interpretate de ea și de Lee Jun Young în „May I Help You”, care începe astăzi.

Pe 19 octombrie, a avut loc online conferința de presă pentru noua dramă MBC „May I Help You”. Regizorul Shim So Yeon, actrița Hyeri, Lee Jun Young și alții au fost prezenți la eveniment.

Hyeri a declarat: „Cred că va fi dificil de definit „May I Help You” cu un singur gen. Pe măsură ce episoadele decurg, cantitatea de timp de ecran pe care o au scenele de dragoste crește și există o mulțime de aspecte distractive la ea.” Ea a adăugat: „La început, cred că mesajul care m-a făcut inițial să vreau să lucrez la acest proiect se arată mai puternic, dar pentru că chimia mea cu Lee Jun Young a fost atât de bună, sper că vă puteți bucura de scenele de dragoste în a doua jumătate a dramei”.

Hyeri joacă rolul lui Baek Dong Ju, un director de pompe funebre cu o abilitate specială. Lee Jun Young joacă rolul lui Butler Kim, care lucrează la un centru de servicii pentru comisioane.

 

Sursa

Publicitate

Un gând despre „Hyeri și Lee Jun Young atrag publicul lăudându-se cu chimia lor din K-drama „May I Help You”

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s