„Mama, te uiți?” MINHYUK din MONSTA X a spus de ce crede el că a fost un fiu bun

[SBS Star] "Mom, Are You Watching This?" MONSTA X MINHYUK Tells Why He Thinks He Was a Good Son

Minhyuk din trupa MONSTA X este un povestitor foarte bun și din acest motiv la emisiunea lui de pe postul Naver Now a vorbit despre copilărie și relația cu părinții lui, evident și cu o notă de umor!

În unul din cele mai recente episoade ale show-ului său, intitulat „I Miss You Show”, idolul a spus: „Nu am fost niciodată președinte de clasă când eram la școală. Am fost doar vicepreședinte. Și asta făcea parte din planul meu”.

Membrul MONSTA X a explicat: „Asta pentru că, dacă deveneai președinte de clasă, trebuia să cumperi câte un burger fiecărui elev din clasă, dar un vicepreședinte putea cumpăra ceva mai ieftin pentru colegii de clasă”.

El a continuat: „Nu există atât de multă presiune ca părinții mei să fie așa. Înțelegeți ce vreau să spun, nu? Da, de aceea nu am devenit intenționat președintele clasei. Întotdeauna vicepreședintele…!”

MINHYUK a subliniat încă o dată: „Sincer, aș fi putut deveni președintele clasei, dar am candidat doar pentru vicepreședinte”.

Cu un zâmbet larg, a adăugat: „Mamă, mă privești chiar acum? Am fost întotdeauna un fiu bun, încă de când eram mic”.

În Coreea, mai ales în acei ani în care Minhyuk era la școală, era o „obligație” ca președintele clasei să le cumpere mâncare colegilor de clasă după alegeri.

De obicei, președintele clasei cumpăra pizza, pui prăjit sau burgeri; de asemenea, pe atunci o clasă avea cam 30 de elevi, ceea ce însemna o cheltuială mare pentru părinții președintelui clasei .

În general, vicepreședintele nu trebuia să cumpere mai mult decât băuturi sau înghețată pentru întreaga clasă.

Deși Minhyuk a spus asta în glumă, povestea arată că a fost un fiu grijuliu și dulce, care și-a pus părinții pe primul loc înaintea lui.

Dealtfel, fanii știu că idolul a făcut eforturi extraordinare pentru a deveni idol, părinții lui neavând posibilitatea să îl ajute în vreun fel. Cu toate acestea, Minhyuk întotdeauna a fost atât un fiu bun, dar și un coleg bun. El a debutat târziu pentru un idol și a făcut eforturi pentru a-și ajuta prietenii cu care se pregătea,  punând ca și condiție agenției sale să îi accepte ca stagiari pe toți colegii săi stagiari.

 

Sursa: sbs star

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s