Chaewon și Yunjin din LE SSERAFIM au fost implicate într-un accident de mașină minor

LE SSERAFIM’s Chaewon And Yunjin Get Into Minor Car Accident + Group Cancels Upcoming Comeback Promotions

Agenția trupei oferă o declarație cu privire la viitoarele activități ale fetelor.

În data de 29 octombrie, agenția Source Music a anunțat faptul că două membre ale grupului LE SSERAFIM, Chaewon și Yunjin, au fost implicate într-un accident de mașină. Din fericire, nicio persoană aflată la bord nu a suferi răni grave, însă cele două fete au prezentat dureri musculare și câteva vânătăi.

Mai jos aveți declarația oficială a agenției:

Bună ziua! Suntem Source Music.

Dorim să vă oferim informații cu privire la starea de sănătate actuală a membrelor LE SSERAFIM și programul viitor al trupei.

Miercuri, în data de 19 octombrie, vehiculul în care se aflau membrele Chaewon și Yunjin a suferit un accident auto minor. Din fericire, niciuna dintre acestea sau dintre membrii personalului aflați la bord nu au suferit răni grave, dar au vizitat un spital pentru a primi diagnostic și tratament. Examenul medical ne-a arătat că ambele artiste au suferit dureri musculare ușoare și câteva vânătăi, iar personalului i s-a recomandat un tratament.

Conform recomandărilor medicilor, am anulat două dintre activitățile viitoare ale trupei LE SSERAFIM: apariția la emisiunea „M! Countdown!” de la Mnet din data de 20 octombrie și apariția la „Music Bank” de la KBS2 din data de 21 octombrie. Evenimentele de întâlnire cu fanii din aceste două zile au fost de asemenea anulate, însă vor fi reprogramate. Câștigătorii evenimentului vor primi câte un mesaj individual. Vă cerem înțelegere.

Vom programa toate activitățile viitoare punând sănătatea artiștilor noștri pe primul loc. Vom face tot posibilul pentru a sprijini recuperarea lui Huh Yunjin și Kim Chaewon, astfel încât acestea se vor întoarce la fani în deplină sănătate, cât mai curând. Mulțumim!”

sursa: soompi

Un gând despre „Chaewon și Yunjin din LE SSERAFIM au fost implicate într-un accident de mașină minor

  1. Pingback: LE SSERAFIM își va relua activitățile după accidentul minor de mașină | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s