LE SSERAFIM își va relua activitățile după accidentul minor de mașină

LE SSERAFIM To Resume Activities After Brief Halt Due To Car Accident

Membrele LE SSERAFIM reiau activitățile pentru „ANTRIFRAGILE”!

La începutul acestei săptămâni, Kim Chaewon și Huh Yunjin au fost implicate într-un accident de mașină minor, iar agenția a anulat activitățile grupului câteva zile.

În data de 22 octombrie, Source Music a anunțat că LE SSERAFIM își va reîncepe activitățile de promovare a noului album, după ce Chaewon și Yunjin au primit acordul medicului. Fetele vor cânta pe scena de la „Inkigayo” în data de 23 octombrie.

Declarația lansată de Source Music:

Bună ziua. Suntem Source Music.

Dorim să vă oferim informații cu privire la starea de sănătate curentă și întoarcerea la activități ale membrelor LE SSERAFIM.

Membrele Kim Chaewon și Huh Yunjin au avut o perioadă de odihnă și recuperare după accidentul minor de mașină de miercuri, 19 octombrie. Personalul medical ne-a sfătuit, după ce a monitorizat constant starea lor, că pot să se întoarcă la activități de mâine. Prin urmare, LE SSERAFIM își va relua activitățile de promovare începând cu „Inkigayo” de pe SBS duminică, 23 octombrie.

Compania noastră plănuiește să programeze activitățile artiștilor pentru a se asigura că sănătatea lor este prioritară și le acordăm susținerea de care au nevoie pentru a-și întâlni fanii în cea mai bună stare.

Vă mulțumim.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s