Jooheon din MONSTA X își face debutul în actorie într-un film Netflix!

Jooheon din MONSTA X va juca rolul unui idol K-pop într-un film Netflix!

The Korea Herald a raportat pe 21 noiembrie că viitorul film Netflix „Lost in America” îl va avea în rolul principal pe Jooheon din MONSTA X. Se pare că artistul va interpreta rolul unui idol K-pop care vorbește foarte bine engleza și că acum el se pregătește deja pentru acest rol.

Filmul va urmări o trupă K-pop de băieți  care se pierde prin Texas în drum spre concertul său de debut de la New York. Gașca trebuie să găsească un mijloc de a ajunge la New York la timp pentru spectacol, fără bani și fără telefoanele mobile.

Deși participarea sa la proiect nu a fost încă confirmată oficial, a fost raportat anterior în iulie că și membrului ASTRO Cha Eun-woo i s-a oferit  unul din rolurile principale în „Lost in America”. Potrivit Deadline, Charles Melton din „Riverdale” și actrița australiană Rebel Wilson  au primit, de asemenea, roluri în film.

Yoon Je-kyoon, un cunoscut regizor coreean care a regizat „Haeundae” și „The Negotiation”, va conduce filmările viitorului lungmetraj. Pentru aceste filmări, membrul MONSTA X va rămâne în SUA din martie până în iunie.

Participarea lui Jooheon în film a fost confirmată de compania de management a trupei, Starship Entertainment. Mai sunt mai multe detalii de confirmat. Vom reveni de îndată ce acestea vor fi disponibile.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s