Ratingul celui de-al doilea episod din „Reborn Rich” explodează + „The Queen’s Umbrella” bate un nou record

“Reborn Rich” Ratings Break Into Double Digits For 3rd Episode + “The Queen’s Umbrella” Hits New All-Time High

Atât „Reborn Rich” de la JTBC, cât și „The Queen’s Umbrella” de la tvN au bătut noi recorduri în weekend!

Pe 20 noiembrie, noua dramă a lui Song Joong Ki „Reborn Rich” a avut un rating de două cifre, deja de la al treilea episod. Potrivit Nielsen Korea, ultimul episod difuzat a ocupat primul loc în intervalul său orar, cu un rating mediu la nivel național de 10,8%, marcând un nou record personal pentru dramă.

„Reborn Rich” a fost, de asemenea, cea mai vizionată dramă din intervalul său orar în rândul populației cheie de spectatori cu vârste cuprinse între 20 și 49 de ani, în rândurile cărora  a obținut un rating mediu de 5,0 la sută.

De asemenea, drama de succes a lui Kim Hye Soo „The Queen’s Umbrella” a urcat la un nou maxim istoric. Cel mai recent episod al serialului istoric a obținut un rating mediu la nivel național de 13,4%, ocupând primul loc în intervalul său de timp dintre toate canalele de cablu.

„The Queen’s Umbrella” a continuat să aibă rezultate bune în rândurile telespectatorilor cu vârste cuprinse între 20 și 49 de ani, printre care a avut o medie la nivel național de 5,5%.

În cele din urmă, „Three Bold Siblings” de la KBS 2TV și-a apărat poziția de cel mai vizionat program difuzat pe orice posts duminică, ajungând la un rating mediu la nivel național de 21,0% pentru noapte.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s