[CCC] Evoluțiile live de pe YouTube nu sunt în realitate „live”

Ce cred internauții după ce au văzut un videoclip care dezvăluie că publicul nu trebuie să se încreadă în videoclipurile de pe YouTube în care se spune că se cântă live.

Sursa: Issue Feed via YouTube

1. [+185] Sincer, STAY și NMIXX au cele mai bune abilități live dintre grupurile de fete din a patra generație și mă supără că se numesc ratate ㅠㅠ În ciuda a cât de obsedată pare să fi devenit toată lumea de talentul cântatului live, nimeni nu pare să suporte de fapt grupurile cu acele talente ㅠㅠ Jjang STAYC, Jjang MIXX, hwaiting!!

2. [+79] Unul dintre motivele pentru care sunt doar fan Mamamoo de 10 ani. Nu au avut niciodată o controversă cu privire la abilitățile lor. Cântecele lor digitale sunt grozave, dar viața lor este și mai bună.

3. [+40] Sincer, abilitățile de top din grupurile de fete din a patra generație le au NMIXX și STAYC.

4. [+37] Dintre grupurile de fete din a patra generație, NMIXX și STAYC au cele mai bune bis-uri. Toată lumea știe deja că NMIXX este bun, dar vă puteți da seama că STAYC cântă pe bune după modul în care și-au schimbat căștile cu microfoane. ITZY este, de asemenea, destul de legendară când le urmărești live în timpul videoclipurilor cu coregrafii. Sunt doar acestea trei din a patra generație, într-adevăr.

5. [+35] Mi-e dor de vechii idoli. Nu mă deranjează că ei post-editează scenele, dar niciunuia dintre grupuri nu pare să-i mai pese să-și îmbunătățească cântatul live;

6. [+31] iKON era destul de recunoscut pentru live-urile lor, mi-aș dori să se întoarcă..

7. [+46] Este imposibil să mai auzi vreun cântat live real în aceste zile

8. [+10] Este o înșelătorie să califici aceste videoclipuri ca „LIVE” când sunt doar… clipuri editate. Puteți edita un câine care latră în ceva angelic cu suficientă muncă.

9. [+5] Nu suport idolii care cântă cu AR. Spectacolele sunt importante, dar și live-ul la fel. Există ceva care face o performanță să se simtă mai specială atunci când este live…

10. [+13] NMIXX și STAYC sunt cu adevărat cele mai talentate dintre grupurile din a patra generație, legende

11. [+12] În sfârșit, oamenii vorbesc despre asta lol

12. [+6] Chiar și cântatul live la emisiunile de radio este cu AR..

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s