Jang Ki Yong ar putea filma o nouă K-Drama imediat după eliberarea din armată!

Jang Ki Yong In Talks To Star In New Fantasy Drama Following Military Discharge

Vești bune în luna februarie! Jang Ki Yong ar putea reveni rapid pe micile ecrane! Aflați mai jos despre ce proiect tv este vorba.

Pe 10 februarie, Star News a raportat că actorului Jang Ki Yong i s-a oferit rolul principal masculin în noua dramă „Although I Am Not a Hero” (titlu literal).

Ca răspuns la raport, agenția lui Jang Ki Yong, YG Entertainment, a spus: „Este adevărat că actorul agenției noastre Jang Ki Yong a primit o ofertă de casting pentru „Although I Am Not a Hero”. Cu toate acestea, [apariția lui în dramă] nu a a fost confirmat încă și el examinează în prezent oferta.”

„Although I Am Not a Hero” spune povestea unei familii supranaturale care și-a pierdut puterile. Drama va fi regizată de Cho Hyun Tak, care a condus dramele „Maids”, „Mirror of the Witch”, „SKY Castle” și „Snowdrop” și va avea scenariul redactat de Joo Hwa Mi, care a scris dramele „Waiting for Love”, „Marriage, Not Dating”, „Introverted Boss” și „Meow, the Secret Boy”.

Se pare că în „Although I Am Not a Hero” lui Jang Ki Yong i s-a oferit rolul principalul masculin, un individ care își pierde superputerile din cauza unei boli moderne .

Jang Ki Yong s-a înrolat în armată în august 2021 și urmează să fie eliberat pe 22 februarie.

Sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s