Hui din PENTAGON explică de ce a ales să participe la „BOYS PLANET”

În al doilea episod din show-ul de supraviețuire „Boys Planet”, Lee Hwi Taek din PENTAGON a evoluat cu „Shut Down” de BLACKPINK pentru testul Star Level.

În această zi, mentorii l-au întrebat ce l-a făcut să decidă să fie un participant la show. Mentorul Lee Suk Hoon a început cu întrebarea: „Cred că nu a fost ușor pentru tine să accepți această provocare. Pot să te întreb care e motivul pentru care ai venit la „Boys Planet”?”

Hui a răspuns: „Sunt sute de motive, dar cel mai mare e că am avut nevoie de o schimbare.”

Idolul a elaborat în timpul interviului solo: „După ce m-am întors dintr-o pauză lungă (militară) și am revenit la PENTAGON, situația s-a schimbat foarte mult (comparativ cu cum era înainte). Să fiu sincer…” Însă el nu a putut termina gândul din cauza lacrimilor ce au început să-i curgă.

Membrul PENTAGON a continuat: „S-a ajuns la situația în care noi nici nu am putut lucra cu cine ne dorim. Cred că era pentru prima dată când am fost respinși atât de mult. Și m-am gândit „acum nici nu mai suntem destul de atrăgători ca lumea să vrea să lucreze cu noi”. Asta m-a dezamăgit mult. Cred că nu pot să fac nimic pentru colegii mei de grup în această situație.”

Hui a răspuns juriului: „În realitate, nu este ușor să treci peste o barieră ce apare din senin. Singura alegere ce mi s-a oferit a fost „Boys Planet” de aceea sunt azi aici.”

Internauții coreeni sunt întristați să audă motivul lui Lee Hwi Taek pentru a veni la emisiune și au fost din nou cuceriți de talentul lui. Aceștia au comentat: „Nu am știut că cântă atât de bine”, „El încă este bun chiar și după pauza militară de doi ani”, „El nici nu e la nivelul să fie judecat de alții, el e atât de bun”, „Este trist să aud motivul lui”, „Sunt cucerit de determinarea lui”, „E atât de talentat”, „Plănuiesc să-l susțin până la sfârșit” și altele.

sursa: allkpop

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s