Cha Seo Won și Gongchan încep o „poveste de dragoste neintenționată” în teaserul pentru “Unintentional Love Story”

Watch: Cha Seo Won And Gongchan Begin An “Unintentional Love Story” In Heart-Fluttering New Teaser

K-Drama BL “Unintentional Love Story” a lansat un teaser cu cuplul format din Cha Seo Won și Gongchan din B1A4.

Bazat pe webtoon-ul popular cu același nume, „Unintentional Love Story” este o poveste de dragoste despre doi oameni care se îndrăgostesc, începând o relație bazată pe o minciună. „Începutul a fost intenționat, dar relația este neintenționată” este sloganul principal al poveștii și urmărește călătoriile acestor două personaje în timp ce învață din nou ce este încrederea.

Cha Seo Won îl va juca pe Yoon Tae Joon, un artist ceramic de geniu, cu un exterior înțepător, dar cu multă afecțiune ascunsă în inima lui. Gongchan va juca rolul lui Ji Won Young, un angajat al departamentului de afaceri generale al unei mari companii care trebuie să cucerească inima lui Yoon Tae Joon, artistul preferat al președintelui, pentru a se întoarce la muncă.

Fotografiile recent lansate descriu atmosfera contrastantă dintre Yoon Tae Joon și Ji Won Young. Yoon Tae Joon arată calm și încrezător, în timp ce Ji Won Young emană energie strălucitoare și revigorantă.

Teaserul recent lansat oferă și o privire asupra momentelor emoționante dintre Yoon Tae Joon și Ji Won Young. Teaserul prezintă în continuare personaje secundare interpretate de Won Tae Min și Do Woo.

K-Drama “Unintentional Love Story”  are premiera în data de 17 februarie. Vă tentează să o urmăriți?

 

Sursa

3 gânduri despre „Cha Seo Won și Gongchan încep o „poveste de dragoste neintenționată” în teaserul pentru “Unintentional Love Story”

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s